filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Kent u dat druk druk druk en haasten en dan op het allerlaatste moment uw schoenen aantrekken en veters strikken en dan........... grrrr stuk. Zoek niet verder want wij hebben een grote collectie schoen veters voor u voor iedere schoen. Genoeg en ruime keus in schoen veters in diverse kleuren en vormen.Of het nou een geklede schoen is of een sneaker of eventueel werkschoenen of bergschoenen. Als u de schoenveters besteld op werkdagen voor 16:00 uur dan heeft u ze de volgende dag binnen. Als sommige schoen veters even op zijn dan bestellen wij ze weer en dan zijn ze heel snel weer voorradig

We hebben ze in rond, plat en dik en dun. De lengtes gaan van 55 cm tot en met 1,80 cm. Het materiaal van de schoen veters is katoen en geen polyester, van polyester is bekend dat de veters sneller los of stuk gaan. In elk pakje zitten twee veters voor 1 paar schoenen dus. Het is niet zo dat er in 1 pakje maar 1 veter zit. U heeft dus voldoende aan 1 pakje voor 1 paar schoenen.
Voor schoen veters hebben wij een aparte optie bij de betaalmogelijkheden.
Voor een bestelling tot 3 pakjes veters gaan in een pakje door de brievenbus en kost dan € 2,25. Als u meerdere paren wenst dan zijn wij genoodzaakt € 5,95 aan verzendkosten te rekenen en dat komt omdat het pakje dan niet meer als brievenbuspakje wordt gezien omdat er maar 3 paar in een envelop gaan.

Ook hebben wij nog meer veters op onze site, sneakerveters van Ropey's en elastiek veters van Ulace. Klik op de merknaam om daar ook een kijkje te nemen.
U kunt bij ons veilig shoppen en betalen.

Verzending €2,25 voor verpakkings en verzendkosten.
Als u alleen veters besteld is er een speciale optie voor alleen schoen veters.
Als u veters besteld met schoenen dan gaan de veters daar bij in.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk